Disclaimer

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van Op Je Stek, die in eigendom is van de gemeente Deventer. Door gebruik te maken van deze website, stem je in met deze voorwaarden.

Deze website bevat informatie afkomstig van de gemeente Deventer alsmede door derden aan de gemeente verstrekte informatie. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. De gemeente Deventer behoudt te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing in alle informatie die op deze website getoond wordt wijzigingen aan te brengen. Je dient er rekening mee te houden dat niet alle items up-to-date zijn en dat de site tijdelijk of definitief offline kan zijn. De gemeente Deventer geeft dus geen enkele garantie voor continuïteit.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

In geen enkel geval is de gemeente Deventer aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website of voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Het is niet toegestaan de informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Deventer. Aanvragen voor toestemming dienen te worden gericht aan het projectteam Op Je Stek via het contactformulier op deze site.

Deze website kan een link aangeven naar één of meerdere websites die door andere partijen dan de gemeente Deventer worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De gemeente Deventer heeft geen zeggenschap over deze websites en zij kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud daarvan. De gemeente Deventer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!