Agenda

Tuinen van Zandweerd en stikstof

Op 3 juli 2019 hielden we de eerste informatiebijeenkomst voor het nieuwbouwproject de Tuinen van Zandweerd. Er was veel belangstelling.

Het enthousiasme onder de belangstellenden zagen we ook terug in de wensen en ideeën die jullie instuurden. We hebben maar liefst 263 inzendingen ontvangen. Dank daarvoor. De wensen en ideeën gebruiken we als input voor de verkaveling. Wij werken momenteel aan een mogelijke verkavelingsopzet. 

Tuinen van Zandweerd en Stikstof

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen uit de media is stikstof op dit moment een belangrijk onderwerp in de bouwwereld. De toename ...

Kom naar de informatiebijeenkomst Tuinen van Zandweerd!

Het unieke nieuwbouwproject De Tuinen van Zandweerd gaat  van start. De eerste informatiebijeenkomst staat gepland op 3 juli. Je kunt die avond vrij binnen lopen van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hieronder lees je hoe je je kunt aanmelden voor deze avond.

In het auditorium van het Deventer stadhuis verzorgen wij om 19.40 uur, 20.15 uur en 20.45 uur een (zelfde) presentatie over onze  plannen en het verdere proces tot aan uitgifte van de kavels. Er kunnen 100 mensen in het auditorium. Is de zaal vol, dan tref je in de hal van het stadhuis informatie over de Tuinen van Zandweerd. Er zijn projectteaml...

Aanmelden bijeenkomst

Ben je geïnteresseerd in het bouwen van een bijzonder huis op een mooie plek vlakbij de IJssel? Meld je aan voor de eerste informatiebijeenkomst op woensdag 3 juli van 19.30-21.00 uur in het Stadhuis, Grote Kerkhof 1 Deventer. Je ontvangt dan van ons een bevestiging. 

De komende maanden nemen we je dan mee in dit unieke zelf- en samenbouwproject. Eind dit jaar kun je je officieel inschrijven voor een kavel. Er is veel belangstelling, dus we gaan er vanuit dat je moet loten om een kavel.
Op je stek in Tuinen van Zandweerd!

Aan de noordkant van Zandweerd, vlakbij de IJssel, is een gebied beschikbaar met circa 120 woningen voor zelf- en samenbouw. De gemeente ontwikkelt hier samen met de toekomstige bewoners een nieuwe woonbuurt met respect voor natuur en landschap. Een woonbuurt dus die uitermate geschikt is voor mensen met hart voor natuur, groen, en activiteiten buiten. Een buurt waar het buurtgevoel belangrijk wordt gevonden.

Van klein tot groter

Bij de ontwikkeling van de woonbuurt worden kavels in verschillende groottes aangeboden; van klein voor rijenwoningen en zogenoemde tiny houses, tot kavels met een ma...

Werk je mee?

De gemeente werkt de plannen voor de Tuinen van Zandweerd verder uit met toekomstige bewoners. De eerste informatiebijeenkomst staat gepland op 3 juli. Je kunt vanaf 19.30 uur binnen lopen. In het auditorium verzorgen wij om 19.40, 20.15 en 20.45 uur een (zelfde) presentatie over onze ambitieuze plannen en het verdere proces tot aan toewijzing van de kavels. Vanwege veiligheidsredenen zijn per presentatie maximaal100 toehoorders toegestaan. Is de zaal vol, dan ben je van harte welkom op één van de andere tijdstippen. In de centrale tref je informatie over Op Je Stek in de Tuinen van Zandweerd ...

Tuinen van Zandweerd van start!

Het unieke zelf- en samenbouwproject Tuinen van Zandweerd gaat van start. De gemeenteraad heeft ingestemd met de ruimtelijke kaders en de grondexploitatie. Niets staat ons nog in de weg om van start te gaan met de verdere planuitwerking. 

Tuinen van Zandweerd

Aan de noordkant van Zandweerd, nabij de IJssel ontwikkelen wij samen met de toekomstige bewoners een nieuwe woonbuurt met respect voor natuur en landschap. Een woonbuurt dus die uitermate geschikt is als je hart hebt voor natuur, groen en activiteiten buiten. Een buurt waar je fijn leeft en waar het buurtgevoel belangrijk is.

Door het co...

Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!