Kies je stek

Stand van zaken kavels

De loting voor de particuliere bouwkavels heeft inmiddels plaatsgevonden. Er waren veel inschrijvers en er zijn wachtlijsten. We wijzen de kavels op dit moment toe op basis van de volgende op de ranglijst in de betreffende categorie. 

Blijven er daarna nog kavels over of ziet iemand af van zijn optie, dan bieden we ze te koop aan via deventerverkoopt.nl. Houd de website goed in de gaten als je nog een kavel wil bemachtigen.

Naar het kavelaanbod

Meer weten?

Bekijk onderstaande video's waarin we het plan toelichten en je wegwijs maken als je een optie hebt.

Presentaties voor optanten

Wil je de presentatie van 23 of 25 november nog eens nalezen? Download deze hier. Terugluisteren kan ook via de livestreamlink van 25 november 

 


Neem ook kennis van de download 'stappenplan voor inschrijven en optie' rechtsboven aan deze pagina.

CPO en appartementen

Voor het inschrijven voor appartementen aan de IJssel en de CPO-kavel geldt een andere procedure. De uitvragen om voor beide projecten een partij te selecteren, worden eind dit jaar - na uitgifte van de particuliere bouwkavels - opgesteld. Op basis van nog op te stellen criteria selecteren we de initiatieven die het best passen bij onze ambities in de Tuinen van Zandweerd. De geselecteerde partijen werken hun plannen verder uit tot een aanvraag omgevingsvergunning. De ontwikkelaar van het appartementengebouw is zelf verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen.

Sociale huurwoningen

In de Tuinen van Zandweerd komen ook sociale huurwoningen. Woonbedrijf Ieder1 en Rentree geven je hierover graag meer informatie.

Je kunt de algemene telefoonnummers van Rentree en Ieder1 bellen:

Rentree: 0570 678300
Ieder1: 088 1110222


Je kunt je hiervoor niet bij de gemeente inschrijven.

Uiteraard houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen in dit project.


Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!