Kies je stek

Inschrijving kavels van start!

Op een unieke plek dichtbij de IJssel aan de stadsrand van Deventer is ruimte voor het nieuwe wonen. Duurzaam, ontspannen en gezond wonen in een tuinenlandschap. De Tuinen van Zandweerd is dé plek waar 69 bouwkavels beschikbaar zijn voor zelf- en samenbouwers met respect voor een duurzame toekomst.

Nu alle lichten op groen staan, gaan de kavels in verkoop! De kavelkaart toont de verschillende typen kavels en de oppervlakten. Klik op de kaart voor een vergroting.

Via de rode button onder de kaart vind je de kavelpaspoorten van alle kavels, de prijslijst en de officiële verkoopdocumenten. Bekijk het kavelaanbod alvast en bereid je inschrijving goed voor.

Naar het kavelaanbod

Hoe kom ik in aanmerking voor een kavel?

De inschrijfperiode loopt van maandag 5 t/m vrijdag 16 oktober 2020. Je kunt voor één kavelcategorie inschrijven:

  • Vrijstaande woning zelfbouw
  • Geschakelde woning zelfbouw
  • Geschakelde woning samenbouw
  • Rijtje zelfbouw
  • Rijtje samenbouw
  • Tiny houses op een veld

Loting

Toewijzing van de kavels geschiedt via loting per lotingscategorie. Bereid je voor je inschrijving goed voor. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we een aantal informatieve films gemaakt. Bekijk ze hier: 


Neem ook kennis van de download 'stappenplan voor inschrijven en optie' rechtsboven aan deze pagina.

Vragen?

Vragen over de inschrijving kun je stellen via het contactformulier. Gezien de belangstelling is het onmogelijk alle vragen individueel te beantwoorden. We bundelen de vragen en koppelen de antwoorden via een FAQ op deze website terug.

CPO en appartementen

Voor het inschrijven voor appartementen aan de IJssel en de CPO-kavel geldt een andere procedure. De uitvragen om voor beide projecten een partij te selecteren, worden eind dit jaar - na uitgifte van de particuliere bouwkavels - opgesteld. Op basis van nog op te stellen criteria selecteren we de initiatieven die het best passen bij onze ambities in de Tuinen van Zandweerd. De geselecteerde partijen werken hun plannen verder uit tot een aanvraag omgevingsvergunning. De ontwikkelaar van het appartementengebouw is zelf verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen.

Sociale huurwoningen

In de Tuinen van Zandweerd komen ook sociale huurwoningen. Woonbedrijf Ieder1 en Rentree geven je hierover graag meer informatie.

Je kunt de algemene telefoonnummers van Rentree en Ieder1 bellen:

Rentree: 0570 678300
Ieder1: 088 1110222


Je kunt je hiervoor niet bij de gemeente inschrijven.

Uiteraard houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen in dit project.


Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!