Kies je stek

Inschrijving CPO-kavel van start

De ‘Tuinen van Zandweerd’ biedt een leefomgeving die uitnodigt tot ontmoeten, spelen, sporten en tuinieren. De gemeente speelt in op kleine huishoudens, de vergrijzing, energietransitie en de tendens van langer zelfstandig wonen. Dit vraagt om nieuwe innovatieve woonconcepten. Denk aan levensloopbestendige woningen, energie neutrale woningen, wonen gecombineerd met zorg en/of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Voor dit CPO gaat het om een kavel waar ten minste 6 tot maximaal 15 woningen kunnen worden gerealiseerd. 

Verkoop
De kavelprijs van deze unieke ruime kavel is € 399,30 per m2 inclusief BTW en kosten koper. De kavel heeft een oppervlakte van circa 2.628 m2. De totale grondprijs voor de gehele kavel is € 1.049.360,40 inclusief BTW en kosten koper. De toewijzing vindt plaats door loting van inschrijvingen, die voldoen aan de voorwaarden zoals omschreven in de verkoopbrochure.

Inschrijven en loting
CPO-bouwgroepen kunnen zich inschrijven van 30 april tot en met 4 juni 2021 12.00 uur. Meer weten? Bekijk dan de voorwaarden voor inschrijving en loting de verkoopbrochure. Hier vind je alle informatie over de CPO-kavel in de Tuinen van Zandweerd.


Stand van zaken kavels

De loting voor de particuliere bouwkavels heeft inmiddels plaatsgevonden. Er waren veel inschrijvers en er zijn wachtlijsten. We wijzen de kavels op dit moment toe op basis van de volgende op de ranglijst in de betreffende categorie. 

Blijven er daarna nog kavels over of ziet iemand af van zijn optie, dan bieden we ze te koop aan via deventerverkoopt.nl. Houd de website goed in de gaten als je nog een kavel wil bemachtigen.

Naar het kavelaanbod

Meer weten?

Bekijk onderstaande video's waarin we het plan toelichten en je wegwijs maken als je een optie hebt.

Presentaties voor optanten

Wil je de presentatie van 23 of 25 november nog eens nalezen? Download deze hier. Terugluisteren kan ook via de livestreamlink van 25 november 

 


Neem ook kennis van de download 'stappenplan voor inschrijven en optie' rechtsboven aan deze pagina.

CPO en appartementen

Voor het inschrijven voor appartementen aan de IJssel en de CPO-kavel geldt een andere procedure. De uitvragen om voor beide projecten een partij te selecteren, worden eind dit jaar - na uitgifte van de particuliere bouwkavels - opgesteld. Op basis van nog op te stellen criteria selecteren we de initiatieven die het best passen bij onze ambities in de Tuinen van Zandweerd. De geselecteerde partijen werken hun plannen verder uit tot een aanvraag omgevingsvergunning. De ontwikkelaar van het appartementengebouw is zelf verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen.

Sociale huurwoningen

In de Tuinen van Zandweerd komen ook sociale huurwoningen. Woonbedrijf Ieder1 en Rentree geven je hierover graag meer informatie.

Je kunt de algemene telefoonnummers van Rentree en Ieder1 bellen:

Rentree: 0570 678300
Ieder1: 088 1110222


Je kunt je hiervoor niet bij de gemeente inschrijven.

Uiteraard houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen in dit project.


Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!