Ondertiteling Open Kaart

Met Houtwonen ontwerp en realiseer je jouw droomhuis, gebouwd in hout. Helemaal duurzaam, helemaal op maat. Dat is fijn als je zelf wilt bouwen en nog belangrijker als je samen op wilt trekken met je buren. Houtwonen is een samenwerking tussen Ap Houtconstructies en architectenbureau Open Kaart. 

               
Iedereen heeft eigen ideeën over wonen, werken en leven. Zou het niet mooi zijn om vanuit die ideeën vorm te geven aan de ruimtes om je heen? Wij van Open Kaart bieden deze mogelijkheid.

Als architecten werken we graag vanuit de wensen van verschillende betrokkenen aan de ontwikkeling van de leefomgeving. Wij geloven dat het beste eindresultaat tot stand komt door krachten te bundelen. Zodat wij plekken kunnen ontwerpen waar jij je thuis voelt. Dit doen we doormiddel van co-creatie.

Het proces

Kiezen voor Open Kaart is kiezen voor een proces waarin we samenwerken aan een ontwerp dat bij jou past. Als je je eigen huis wilt bouwen, moet je veel keuzes maken. Bouw je samen met je toekomstige buren? Dan maak je ook veel keuzes samen. Zo’n proces is bij ons in goede handen.

Open Kaart is gespecialiseerd in projecten waar meerdere mensen bij betrokken zijn. We zetten het ontwerpproces in voor dialoog en samenwerking. Dat doen we voor woningen, maatschappelijke organisaties, kerken, scholen en hele gebieden. We laten ons graag inspireren door de ervaringen en ideeën van gebruikers.

Voorbeelden

Want hoe mooi is het als mensen samen initiatief nemen om een afgebrande boerderij te ontwikkelen tot 5 woningen met een gedeeld erf? Of samen een oud schoolgebouw verbouwen tot atelierwoningen? Wij begeleiden jullie van begin tot eind naar een persoonlijk nieuw thuis.

In samenwerking met jou ontstaat een concept, en daaruit ontwikkelen we een passend en verrassend eindproduct. Met aandacht voor de aspecten die jij belangrijk vindt. Want een prettige leefomgeving creëer je samen. Jij weet wat je nodig hebt en wij weten hoe we dat kunnen realiseren. Bij ons kun je al je wensen en ideeën op tafel leggen.

Ontwerpen en bouwen, voor én met mensen. Dat is hoe wij het spelen: Open Kaart

Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!