Foto: VVV Deventer

Werken en ondernemen in Deventer

Deventer daagt je uit! Voor wie wil leren of werken bij een uitdagende organisatie in een levendige stad biedt Deventer tal van mogelijkheden en uitdagingen.

De top van de Nederlandse ingenieursbedrijven ontwerpt vanuit Deventer hoogwaardige oplossingen op het gebied van infrastructuur, water, ruimte, milieu en bouw. 

Van oudsher wordt Deventer gekenmerkt door maakbedrijven. Boeken, koek, bedden, CV-ketels en drukwerk, het wordt in Deventer gemaakt en vanuit hier verhandeld. De maakbedrijven zijn altijd hard op zoek naar vakmensen die graag de handen uit de mouwen steken. 

Daarnaast is Deventer een broedplaats van innovatie op het gebied van ICT, chemie, biotechnologie, duurzame circulaire economie en de zorg. De start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond op inspirerende locaties zoals de Gasfabriek en S/Park op het oude AKZO terrein en in het stationsgebied wordt de Stadscampus ontwikkeld waar kennisintensieve bedrijven samenwerken.


Foto: VVV Deventer

Met dit soort plekken, het grootste MKB netwerk van Nederland, het Ondernemershuis en de goede bereikbaarheid is Deventer een goede plek om een bedrijf te starten of vestigen.


Foto: VVV Deventer

In Deventer wordt je snel opgenomen in de netwerken en vanuit Deventer ben je snel in de rest van Nederland. Toonaangevende bedrijven zoals Witteveen + Bos, Tauw, Topicus en Agrovision zijn niet voor niets gevestigd in Deventer. Ook grote merken als Auping, Nefit en Drukwerkdeal profiteren graag van de goede bereikbaarheid en het prettige ondernemersklimaat van Deventer. 


Lees meer over:

MKB Deventer

Ondernemershuis Deventer

Wil je op de hoogte blijven van deze prachtige stek?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!